• Reparatie van uw voorruit, we regelen alles met uw verzekering www.carcoolsystems.nl

Autoruit Ster reperatie

Een autoruit laat u repareren bij een echte specialist, wacht niet te lang voordat uw ster helemaal doorscheurt!!

 Bovag gecertificeerd
 Glasgarant aangesloten
 Afhandeling met uw verzekering
 levenslang garantie

Wanneer ruit repareren?

niet te repareren autoruit ster als groter dan euromunt  www.carcoolsystems.nl             wel te repareren autoruit ster als kleiner dan euromunt  www.carcoolsystems.nl

Indien een beschadiging kleiner is dan een 2 Euro-muntstuk, kan deze over het algemeen gerepareerd worden, met reparatie voorkomt U doorscheuren waardoor U de ruit niet hoeft te laten vervangen.

Maak direct een afspraak met onze vestiging in Helmond of Uden.
Ook kunt u
online een afspraak maken

Hoe gaat een reparatie in zijn werk?

De plaats van de inslag wordt schoongemaakt. Vervolgens wordt er hars in de beschadiging aangebracht. Deze hars moet uitharden met behulp van Uv-licht en na het uitharden is de sterkte van de ruit weer hersteld. Eventuele beschadigingen aan het oppervlak van de ruit, het zogenaamde “inslagpunt” wordt opgevuld. Dit om weer een gladde ruit oppervlak te creëren.

Is de beschadiging helemaal weg na reparatie?

Nee, onzichtbaar repareren is helaas een fabeltje. U kunt altijd nog zien waar de beschadiging zat (de ene keer beter dan de andere) maar de sterkte van de ruit is wel volledig hersteld en daar is de reparatie tenslotte voor bedoeld.

Wat gebeurt er als ik een kleine beschadiging niet laat repareren?

Het niet tijdig repareren van kleine beschadigingen kan leiden tot het doorscheuren van de beschadiging. Hierdoor vermindert de stijfheid van de carrosserie en daarmee ook de veiligheid van uw auto. Bovendien kan een beschadiging het zicht nadelig beïnvloeden (verstrooiing van licht van tegenliggers, afleiding van bestuurder doordat de blik steeds naar beschadiging wordt getrokken). Als de beschadiging dermate groot is dat deze niet meer te repareren is, is vervanging van de ruit onvermijdelijk!

Vervanging.

Indien een autoruit niet gerepareerd kan worden, dan raden wij een vervanging aan. Als we de autoruit niet vervangen, dan kan de ruit doorscheuren en komt de veiligheid van u en uw auto in het geding. Wilt u graag meer informatie over de reparatie van een autoruit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0492-526664 of helmond@carcoolsystems.nl voor onze vestiging in Helmond. U kunt ook bellen of e-mailen naar 0413-259094 of uden@carcoolsystems.nl voor onze vestiging in Uden.

123Ruit herstelbedrijf