• Radiateur repareren www.carcoolsystems.nl

Vakkundig uw radiateur repareren - solderen

Car Cool Systems is de specialist waar u terecht kunt als uw radiateur toe is aan reparatie. Met meer dan 25 jaar ervaring met het repareren en reviseren van radiateurs zijn wij de specialist op dit gebied. Bovendien leveren wij ook al jarenlang diverse radiateurs voor scherpe prijzen. Wij zijn gevestigd in Helmond en Uden.  Als u ons inschakelt, bent u verzekerd van kwaliteit. Wij houden ook altijd rekening met uw wensen. 

Is uw radiateur toe aan reparatie? Wij lossen het op
Als uw radiateur toe is aan reparatie of revisie, dan hebben wij de oplossing voor u. Onze medewerkers zijn hoogopgeleid en hebben gedegen kennis van radiateuren van allerlei modellen. Of u nu een klassieker of een landbouwvoertuig heeft, wij kunnen de radiateur onderwerpen aan een deskundige reparatie. Ook kunnen wij radiateuren in koper, messing of aluminium leveren met een keuze uit diverse systemen. Bij Car Cool Systems Helmond en Uden is alles mogelijk op het gebied van radiateuren.

Service
Als u Car Cool Systems Helmond en Uden inschakelt, bent u verzekerd van een goede service. U kunt ons altijd inschakelen voor hulp met uw radiateur, of het nu gaat om een reparatie, revisie of levering van maatwerk, wij bieden de juiste oplossing. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op via 0492-526664 of helmond@carcoolsystems.nl voor onze vestiging in Helmond. Voor onze vestiging in Uden, belt u naar 0413-259094 of stuur een e-mail naar uden@carcoolsystems.nl. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen.