• Aanzicht pand van de airco specialist www.carcoolsystems.nl
  • Autoruit vervangen of repareren, we regelen alles met uw verzekering.
  • Oliekoeler universeel hydrauliek met ventilator voor auto of machine www.carcoolsystems.nl
  • Webasto standkachel of parkeer verwarming inbouwen www.carcoolsystems.nl
  • Webasto standkachel of parkeer verwarming inbouwen of repareren www.carcoolsystems.nl
  • Airco check vullen specilist in auto en vrachtwagens www.carcoolsystems.nl
  • De radiateur specialist voor al uw radiateuren www.carcoolsystems.nl
  • Op maat aluminium radiateur maken

Disclaimer

Algemeen
De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze internetwebsite [www.carcoolsystems.nl] van Car Cool Systemsgevestigd op de Branchweg 2 te Helmond [Nederland]. U wordt verzocht deze disclaimer zorgvuldig te lezen.

Door deze internetsite te bezoeken en/of de op deze internetwebsite aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord te gaan met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Intellectuele eigendomsrechten
Car Cool Systems behoudt alle rechten [waaronder auteursrechten, domeinnamen en andere intellectuele eigendomsrechten] met betrekking tot alle op of via deze internetwebsite aangeboden informatie [waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo`s]. Het is niet toegestaan informatie op deze internetwebsite te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Car Cool Systems.

Tevens is het niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Car Cool Systems links naar websites van Car Cool Systems weer te geven.


Toepasselijk recht
Op deze internetwebsite en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

Copyright 2016 Car Cool Systems

Realisatie website: Lumiat Software Solutions